عنوان کتاب: 100 نویسندۀ تاثیرگذار تاریخ
راهنمای بریتانیکا در معرفی تاثیرگزارترین چهره های تاریخ
نويسنده: جی ای لوبرینگ
مترجم: اسکندر قربانی
نوبت چاپ: سوم
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)  
تعداد صفحات: 535
توضیحات پشت جلد: کاهش دادن فهرست بلند نویسندگان اثرگذار(هنرمندان دنیای نوشتاری) تنها به ۱۰۰ نویسنده چگونه امکانپذیر است؟ برگزیدن نویسندگان برپایۀ شواهد و سرانجام تنظیم مرجع و منبعی که در آن تمام تلاش‌ها بر این متمرکز شود که این مجموعه، تاریخ جهان و فرهنگ‌های گوناگون، ارزش‌های متفاوت و ذوق‌های منطقه‌ای را در برگیرد کاری دشوار است. مجموع کامل ملیت‌های ارائه‌شده در این کتاب و نیز تنوع و گوناگونی سبک‌ها و درونمایه‌های آثار نویسندگانی که در این کتاب مورد بررسی قرار می‌گیرند، پرسش جالبی را پیش میکشد. همانگونه که عنوان این کتاب اشاره می‌کند، همۀ نویسندگان درخشانی که نامشان در این مجموعه آمده، شخصیت‌هایی اثرگذارند. آنها از طریق آثارشان به توده‌ها نزدیک شدند، به دل و جان میلیون‌ها نفر راه یافتند و نام و اثر خود را در جهان جاودانه کردند. خوانندگانی که آثار هر یک از نویسندگانی را که شرح زندگی و کارهایشان در این کتاب آمده را می‌خوانند، در روند خوانش ممکن است موضوع فوق‌العاده‌ای را به خوبی کشف کنند که خود نویسندگان هرگز به آن دست نیافته بودند.

عنوان کتاب: آن سالها
نويسنده: محمدجعفر یاحقی
نوبت چاپ: چهارم
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز)  
تعداد صفحات: 840
متن پشت جلد: وقتی از نیستی می‌ترسیم، قلم به دست می‌گیریم تا از خود اثری بر جای بگذاریم. هر اثری برای آن است که بگوییم ما را از یاد نبرید، ما هم هستیم، ما هم بودیم. من نیستی خودم و شهرم را تجربه می‌کردم. من از اینکه یادهای شهر و دیارم با من نیست شوند، واهمه داشتم. من آن یادها را به سینۀ کاغذ سپردم تا یک جایی باشد که بتوان روزی به سراغش رفت. هنگامیکه از خود می‌نویسیم معنی لازمش این است که از نیستی خود در خوفیم. چه خوفی بدتر از نیستی خودمان! با از خود نوشتن خواستم خودم را به شهرم، به کشورم و به دیگران متصل کنم. خواستم با دیگران یکی شوم تا خوف نیستی دست از گریبانم بردارد. آنچه در این دفتر می‌خوانید چیزی نیست جز همین خوف‌اندیشی‌ها و دلدادگی‌ها.

عنوان کتاب: کتاب آواره دره یمگان
نويسنده:محمدرضا توکلی صابری
نوبت چاپ: نخست
قطع:رقعی / نوع جلد: جلد نرم(شومیز)
تعداد صفحات:303
توضيحات بيشتر: 

عنوان کتاب: آوایی از ژرفا
نويسنده: میر جلال الدین کزازی
نوبت چاپ: نخست
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 297
توضيحات بيشتر: 

عنوان کتاب: با سعدی در بازارچه زندگی
نويسنده: صدرالدین الهی
نوبت چاپ: نخست
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 140
توضيحات پشت جلد: در این یادداشت‌ها من با سعدی که در ادب پارسی از او به شیخ‌اجل و یا شیخ یاد می‌شود زیسته‏‏‌ام، یعنی شیخ در زندگی من ایستاده است. بنابراین، این جستارها نه از مقولات تحقیق ادبی است و نه داوری نیک و بد در حق او. برخلاف بسیاری از کارها که درمورد سعدی صورت گرفته، قصد هیچ تجزیه و تحلیلی از هیچ دست در میان نبوده، بلکه این حکایات قصۀ شیفتگی یک ایرانی عادی است به درخت برومند چندصدساله‌ای ایستاده در بازارچۀ زندگی که در سایه‌اش می‌توان نشست، بر شاخه‌اش می‌توان آویخت، به نغمۀ مرغان شاخسارش میتوان گوش داد، با همسایۀ روبرویی می‌توان از او سخن گفت و از جامع بعلبک تا آن سوی خدا و خوارزم، لبخند حکیمانۀ او را دید. او کسی است که اگر دل به وی بسپاری، همراه تو در زندگی خواهد بود و در قیل و قال بازارچۀ عمر تنهایت نخواهد گذاشت.

عنوان کتاب: به عبارت آفتاب
جستجویی در زندگی، تجربه ها و آموزه های مولانا
نويسنده: محمدجواد اعتمادی
نوبت چاپ: سوم
قطع: وزیری/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)   
تعداد صفحات:300
توضيحات پشت جلد: این کتاب درس‌هایی‌ست که می‌توان از زندگی مولانا آموخت. جست‌وجویی است در وقایع زندگی مولانا به قصد تأمل در تجربه‌های او برای یافتن چراغ‌ها و نشانه‌هایی در طریق زیستن متعالی. صفحات این کتاب، روایت کوششی است برخاسته از شوق بسیار و قدردانی از موهبت شیرین مؤانست و همنشینی با کلمات مولانا و حکایت زندگی‌اش. بارها و بارها در لحظاتی که میان‌مایگی و روزمرگی، زندگی‌ام را به مرزهای ملال و سرما کشانده، یاد مولانا همچون باران بهار و ترانۀ سپیده‌دم به تن کرخت لحظه‌هایم وزیده و خون طراوت و تپندگی و سرزندگی را در رگ‌های بودنم جاری کرده است. مگر می‌شود یاد آن همه سرودن و بودن عجیب و عظیم افتاد و به شوق نیامد؟ مگر می‌شود اندکی از آن شیرینی بینهایت چشید و سپاسگزار فرصت حیات نشد که چنین امکانی در آن نهفته است؟ مگر می‌شود با کلمات و احوال مولانا انس گرفت و در هوای سخنانش نفس کشید و زندگی را سرشار از شگفتی و شعف و شور نیافت؟ مگر می‌شود در باران موسیقی طربناک شعر او دستی افشاند و سیمای وجود را در ظرف معجزه‌ها باور نکرد؟ هنگامیکه از آدم و عالم ناامید می‌شوم، مولاناست که دستم را می‌گیرد و از حقارت‌ها و شکایت‌ها، به اوج شکوه و شکفتن می‌برد و در گوش جانم نغمه‌های آن‌جهانی می‌خواند، و به کام جانم مائده‌های آیه های آسمانی می بخشد….
اینکه در این خاک زاده شدم، تمام سختی‌هایش به این می‌ارزید که زبان مادری‌ام با زبان مولانا یکیست و شعر او را بدون حاجب و حجابِ ترجمه می‌خوانم و می‌شنوم. به جان و دل قدردان و سپاسگزار این فرصت و موهبتم.

عنوان کتاب: بهارستان معانی
مصرع‌های مشهور و نیمه‌های فراموش‌شدۀ آنها
پژوهشگر و گردآورنده: سعید ملازم
نوبت چاپ: نخست
قطع: وزیری/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)   
تعداد صفحات: 282
متن پشت جلد: برای همۀ ما پیش آمده است که به هنگام صحبت با دوستان و آشنایان و یا نوشتن مطلبی، از مصرعی معروف که ملکۀ ذهنمان است، برای انتقال بهتر منظور وقصد خود بهره بگیریم. برای نمونه:
«سالی که نکوست از بهارش پیداست»
«این جهان، مزرعۀ آخرت است»
«در کار خیر، حاجت هیچ استخاره نیست»
و …
هستند افراد کنجکاوی که دوست دارند از نیمۀ دیگر این مصرع‌ها که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند و همچنین از نام سرایندۀ آنها آگاهی یابند. این کتاب، مجموعه‌ای است در پاسخ به این نیاز و کوشش بر آن بوده است که با اعرابگذاری اشعار و توضیحات کوتاه در خصوص معانی واژه‌های دشوار و مطالب دیگر، عموم مخاطبان بتوانند ابیات را به درستی بخوانند و درک صحیحی از معنای آن داشته‌باشند. برای مثال:
نیست از آغاز کار، انجام پیدا لاجرم *** جوجه را در آخر پاییز می‌باید شمرد
«صابر همدانی»

یک دل دارم هزار دلبر *** یک سر دارم هزار سودا
«شيخ الرئيس افسر»

يارب نظر تو برنگردد *** برگشتن روزگار، سهل است
«لا ادرى»

عنوان کتاب: بیدل و افسون تحیّر
بازشناخت شعر بیدل دهلوی با شرح چهل غزل
نويسنده: کاووس حسن لی
نوبت چاپ: نخست
قطع: وزیری/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)  
تعداد صفحات: 622
توضيحات بيشتر: شعر بیدل دهلوی در حوزه‌های گوناگون (فرهنگی، معرفتی، فکری و زیبایی‌شناختی) دارای ظرفیتی عظیم است. که پارسی‌زبانان بی‌واسطۀ ترجمه بدان دسترسی دارند و از آن بهره می‌برند. بیدل دهلوی همچنین ما را به خویشاوندان دور و نزدیکمان در کشورهای عزیز هندوستان، افغانستان و تاجیکستان پیوند می‌دهد. آثار گرانمایۀ او سرمایه‌ای مشترک برای همۀ ماست که می‌تواند یکی از زمینه‌ها و عوامل همدلی میان این ملت‌های هم‌ریشه باشد.

عنوان کتاب: جادوسخن جهان نظامی
نوشته و پژوهش: استاد بهروز ثروتیان
نوبت چاپ: نخست
قطع: وزیری/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)
تعداد صفحات: 752
توضيحات پشت جلد: نظامی گنجه‌ای از نظر هنر شعر و توانمندی زبان و قدرت بیان و کمال اطلاعات مربوط به فرهنگ ایران‌زمین و مردم سرزمین ایران و آریایی‌ها و ریزه‌کاری‌های زبان فارسی و به‌ویژه نازک‌کاری‌های معنایی پسوندهای فعل و اسم در بالاترین مرتبه از هنرمندان زبان و ادبیات فارسی و بسا در بالاترین پلۀ کرسی استادی در عرصۀ ادبیات و هنر جهانی قرار می‌گیرد. این کتاب به زبان ساده و بی‌هیچ تکلف و تصنعی از آغاز تا پایان، آثار نظامی را شرح می‌دهد و قدم به قدم همراه شاعر در پیچ‌وخم کوچه‌ها و آرمانشهر نظامی با او همراه می‌شود و دست در دست او به تماشای آفریده‌های وی در خانه‌ها و ابیات سخن و هنر می‌پردازد و به این نتیجه می‌رسد که نظامی از نظر شعر بر کرسی ممتاز ادبیات جهانی تکیه کرده و هر یک از پنج گنج وی در مقایسه با امثال و اقران خود، یکی از شاهکارهای بینظیر جهان است.

عنوان کتاب: جزیره بی آفتاب
سفر یک ساله به انگلستان و اروپای غربی
نويسنده: محمدجعفر یاحقی
نوبت چاپ: نخست
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 603
متن پشت جلد: این کتاب حاصل نخستین تجربۀ من از زیستن طولانی‌مدت در خارج از کشور است. اصل تجربه به سالهای ٦- ١٩٨٥ ٫ ٥-١٣٦٤ باز می‌گردد که به اتفاق خانواده برای استفاده از فرصت مطالعاتی، از طرف دانشگاه فردوسی مشهد به انگلستان رفتم. کمبریج انگلستان با دانشگاه پرآوازه‌اش که هماره برای پیشتازی جهانی با دانشگاه هاروارد رقابت تنگاتنگی داشت و سرانجام هم چند سال پیش، رقیب را از پای درآورد و و بر سکوی اولی نشست، تأثیر ژرفی بر ذهن و اندیشه و سامان معلمی من برجای گذاشت، به طوری که از یک طرف پای مرا به سفرهای علمی دور و دراز خارجی باز کرد و از طرف دیگر، دریچه‌ای از خودآگاهی و معرفت به رویم گشود که اگر این سفر نمی‌بود من هم آنی نبودم که هستم، هر چند که الآن هم نیستم آنی که بودم. می‌پندارم این کتاب هم مثل سفرنامۀ میرزاصالح روزی اطلاعاتش به درد خواننده یا دانشجویی بخورد تا بیاید و «من» آن روز را مرا در برابر «دیگری» که غرب واپسین دهه‌های قرن بیستم باشد، ببیند و بگوید: «ايها الناس این هم گامی که نویسندۀ کتاب در مسیر تطبیق دو فرهنگ غرب و شرق برداشته است!»

عنوان کتاب: چند نامه به شاعری جوان
نويسنده: راینر ماریا ریلکه
مترجم: پرویز ناتل خانلری
نوبت چاپ: نهم
قطع:رقعی / نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 110
توضيحات بيشتر: 

عنوان کتاب: دار و ندار حسنک
نويسنده: حسن دلبری
نوبت چاپ: دوم
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز)  
تعداد صفحات:104
متن پشت جلد: به حسنک دستور دادند لباست را در بیاور. دست در زیر لباس برد، بند شلوارش را محکم بست و پایچه‌هایش را. آنگاه بالاپوشش را بیرون آورد و به گوشه‌ای انداخت. برهنه، در حالیکه جز شلواری بر تن نداشت. دست‌ها را درهم‌زده و راست ایستاده بود با بدنی چون نقره سپید، و چهره‌ای به زیبایی معشوقگان غزل‌های عاشقانه. انگار نه انگار که قرار است کشته شود. انگار با تمام روح و تن خود به استقبال مرگ می‌رود. براستی به قول مادرش بزرگ مردا که این حسنک است.
او که نه؛ اما مردم همه به درد می‌گریستند.

عنوان کتاب: دفتر دانایی و داد
نويسنده: میر جلال الدین کزازی
نوبت چاپ: پنجم
قطع: وزیری/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)   
تعداد صفحات: 792
توضيحات بيشتر: 

عنوان کتاب: دمی بی خویشتن با خویشتن
نويسنده: میر جلال الدین کزازی
نوبت چاپ: دوم
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز)  
تعداد صفحات: 177
توضيحات بيشتر: 

عنوان کتاب: روزشمار زبان و ادبیات فارسی
نوشته و پژوهش: محمدجعفر یاحقی
نوبت چاپ: نخست
قطع: وزیری/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)
تعداد صفحات: 1255 (دوره ی دو جلدی)
متن پشت جلد: تاریخ زبان و ادب فارسی از نظر زمان و مکان، میدان گسترده‌ای را دربرمی‌گیرد که رسیدن به گوشه‌ها و ظرافت‎‌های آن در یک نگاه ممکن نیست. برای آنکه بتوان اهم مسائل و رویدادها و آدم‌ها و آثار این میدان گسترده را در یک نگاه پیش چشم گرفت و مراحل و دلایل اوج و فرود و نوسانات آن را به آسانی مورد بررسی قرار داد به دست دادن روزشماری جامع و کامل از اهم وقایع، آثار، کسان و رویدادها ضرورت پیدا می‌کند. در این کتاب، اطلاعات لازم از آغاز پیدایش کتابت تا سال ۱۳۹۰ خورشیدی به ترتیب روز و ماه و سال بصورت یک جا فراهم آمده است.

عنوان کتاب: زندگینامه عطار نیشابوری
نويسنده: بدیع الزمان فروزانفر
نوبت چاپ: نخست
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)   
تعداد صفحات: 493
توضيحات بيشتر: 

عنوان کتاب: فرهنگ پارسی
برپایۀ واژگان نژاده و ناب، برساخته و درپیش‌نهاده و بکارگرفتۀ دکتر میرجلال الدین کزازی
گردآوری و پژوهش: سیمین حلالی، با همکاری هومن اشتری
نوبت چاپ: دوم
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)  
تعداد صفحات: 887
توضيحات بيشتر:

عنوان کتاب: قند و نمک
فرهنگ ضربالمثل ها و اصطلاحات تهرانی
نويسنده: جعفر شهری
چاپ: سیزدهم
قطع: وزیری/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)  
تعداد صفحات: 736
توضيحات بيشتر: 

عنوان کتاب: کرامات کلمات
نويسنده: محمدجواد اعتمادی
نوبت چاپ: دوم
قطع: وزیری/ نوع جلد: جلد وزیری(سخت)  
تعداد صفحات: 493
توضيحات پشت جلد: این کتاب جستجویی است در کلمات و اشارات شمس‌تبریزی، کسی که خود عادت به نوشتن نداشت. و سخن را جاری و جوشان و زنده خوش می‌داشت. اما سخنان او در صفحات کتاب مقالات ثبت شد و به دست آیندگان رسید. خواندن مقالات شمس و مواجهه با سخنان او آسان نیست. الفاظ و عبارات شمس صاعقه‌وار است و آتشین، برنده و ژرف و سوزان، اعجاز ایجاز است و جمع صورت با معنایی شگرف، کلماتی که رستاخیزی ناگهان در جان مولانا برانگیخت و آتشی در بیشۀ اندیشه‌های او برافروخت. چراکه کار شمس، قیامت برپاساختن و زیروزبر کردن بود. همانگونه که شخصیت شمس شگفت و غریب و فهمگریز است، کلام او نیز اندیشه‌سوزی‌ها و گریزپایی‌ها و عجایب بسیار دارد. کلامی چابک و رام‌نشدنی که مواجهه با آن روشی متفاوت و نگاهی دیگرگونه می‌طلبد. گویی مقرر بوده که کتاب بجا مانده از شمس نیز همانند خود او یگانه و غریب باشد و شبیه هیچ کتاب دیگری نباشد. کرامات کسانی همچون شمس و مولانا برروی آب گام برداشتن و در هوا پریدن نیست. کرامات اصلی آنان آگاهی و معرفتی است که در اندیشه و ضمیر آنها جوشیده و در جویبار کلمات جاری شده، و این کتاب جستجویی مشتاقانه است در اعجاز کلام شمس و تماشایی عاشقانه است در نور و نیروی سختی زنده و تپنده، حقیقت‌گویی و دگرگون‌کنندگی کلام، نشانی از اعجاز سخن متعالی است و کرامات کلمات شمس از فراسوی قرنها، جان جویندگان و تشنگان را گرمی و روشنی می‌بخشد.

عنوان کتاب: کمدی الهی
نويسنده:دانته آلیگری
مترجم: میر جلال الدین کزازی
نوبت چاپ: پنجم
قطع: وزیری/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)   
تعداد صفحات: 1414
توضيحات بيشتر: 

عنوان کتاب: گشایش و رهایش
ناصرخسرو قبادیانی
به کوشش: محمدرضا توکلی صابری
نوبت چاپ: نخست
قطع: وزیری/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)   
تعداد صفحات: 170
توضيحات بيشتر: 

عنوان کتاب: نقد بی‌غش
مجموعه گفتگوهای صدرالدین الهی با دکتر پرویز ناتل خانلری
به کوشش: صدرالدین الهی
نوبت چاپ: دوم
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 296
متن پشت جلد: صدرالدین الهی در ۱۳ آذر ۱۳۱۳ در محلۀ سرچشمۀ تهران متولد شده است. وی از بنیانگذاران هفته‌نامه کیهان ورزشی است. او در کیهان ورزشی برای نخستین بار، بیرون از مسایل خبری و گزارش‌های ورزشی، موضوعات مربوط به روانشناسی، جامعه‌شناسی، فلسفۀ تربیت بدنی و ورزش را مطرح ساخت. صدر‌الدین الهی به‌عنوان خبرنگار از جبهه‌های جنگ اول لبنان، جنگ‌های آزادیبخش الجزایر و بازی‌های المپیک ۶۲ توکیو، ۷۶ مونترال، بازی‌های آسیایی ۵۸ توکیو و ۶۶ بانکوک گزارش تهیه کرده است. به موازات کار در کیهان ورزشی، صدرالدین الهی به نوشتن پاورقی در مجلات تهران مصور و سپیدوسیاه پرداخت و نیز مصاحبه‌های متعددی با شخصیت‌های سیاسی و ادبی ایران و جهان انجام داد. او مدرک دیپلم مطالعات عالی از انستیتو مطبوعات فرانسه، دکترای جامعه‌شناسی سیاسی ورزش از دانشگاه تور-اورلتان و دیپلم فوق‌تخصص برنامه‌ریزی ورزشی از دانشسرای عالی تربیت بدنی و ورزش فرانسه دریافت داشته است و در همایش‌های بین‌المللی ورزشی حضور داشته و سخنرانی کرده است. او سالها در سمت مدیر گروه روزنامه‌نگاری و رادیو تلویزیون دانشکدۀ علوم ارتباطات اجتماعی انجام وظیفه کرده است و در سال ۱۳۵۸ برای مطالعات دانشگاهی به دانشگاه ایالتی سن خوزه و دانشگاه کالیفرنیا در برکلی به آمریکا رفت و در همان جا ماندگار شد.

عنوان کتاب: ملکوت
نويسنده: بهرام صادقی
نوبت چاپ: سوم
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 111
متن پشت جلد:
بهرام صادقی (۱۳۱۵ نجف آباد-اصفهان ۱۳۶۳ تهران)
در ۱۳۳۴ برای ادامۀ تحصیل در رشتۀ پزشکی عازم تهران شد و سرانجام در ۱۳۵۲ سالها پس از آنکه تحصیلش به اتمام رسیده بود، پایان‌نامه‌اش را تحویل داد و از دانشکدۀ پزشکی دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل گردید. ظاهرا هیچ علاقه‌ای به پزشکی و کار کردن در این رشته نداشت…. به زبان انگلیسی مسلط بود و با عربی و فرانسوی نیز آشنایی داشت. نخستین داستان‌هایش را در دوران تحصیل نوشت که نشان از ذکاوت و نوگرایی داشت. با آنکه دوران خلاقیت هنری‌اش چندان نپایید، آثاری هر چند کم شمار اما برجسته و اکثرا در قالب داستان کوتاه و بعضا طنزآمیز از خود برجای گذاشت که نامش را در ردیف بهترین داستاننویسان ثبت کرد. شکست و واخوردگی و نومیدی، فقر، پوچی و مرگ درونمایۀ اصلی آثار وی را تشکیل می‌دهد. طنز تلخ و پیچیده و درون‌نگری عمیق او عده‌ای از نویسندگان را چه از لحاظ سبک و چه از لحاظ موضوع متاثر ساخت. پرداخت استادانه و عاری از لفاظی‌های بیهوده و عبارت‌سازی‌های نابجا از ویژگی‌های سبک اوست.

عنوان کتاب: واژه نامک (فرهنگ واژگان دشوار شاهنامه)
نويسنده: عبدالحسین نوشین
مترجم:
نوبت چاپ:
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور) 
تعداد صفحات: 479
توضيحات بيشتر: 

عنوان کتاب: رموز حمزه و ماجراهای عمر و عیّار
گزینش و ویرایش: علیرضا ذکاوتی قراگزلو
نوبت چاپ: نخست
قطع: وزیری/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)  

تعداد صفحات: 204
توضيحات بيشتر: 

keyboard_arrow_up