عنوان کتاب: استیون هاوکینگ
یادواره ای از دوستی و فیزیک
نويسنده: لئونارد ملودینو
مترجم: افشین آزادمنش
نوبت چاپ: دوم
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 246
متن پشت جلد: آخرین وداعم با استیون هاوکینگ در کلیسای بزرگ مریم‌مقدس، ساختمانی پانصدساله در وسط کمبریج انجام گرفت. مارس ۲۰۱۸ بود. روی یک صندلی نشستم و هنگامی که رد شد، آخرین لحظه‌ای بود که نزدیکش بودیم. باوجود تابوتی که او را از من و دیگر سوگواران جدا می‌کرد، سرانجام پس از هفتادوشش سال، در برابر صدمات و چالش‌های عالم خاکی حفاظش می‌شد، حس کردم دوباره با وی هستم. استیون شهرۀ آفاق بود؛ به خاطر شوراندن دنیای فیزیک، به خاطر نوشته‌هایش، و به این خاطر که این همه را با جسمی درهم‌کوفته به انجام رسانید. آشناییم با استیون پس از تماسش با من در سال ۲۰۰۳ شروع شد. از من خواست دربارۀ همکاری با او در نگارش کتابی فکر کنم. گفت نثرم را می‌پسندد و اینکه فیزیکدانی بودم که کار او را درک می‌کند دوست داشت. نخستین کتابی که نوشتیم «تاریخچۀ مختصر زمان» بود. کار نوآورانه ای نبود. پس از آن تصمیم به نگارش کتاب «طرح بزرگ» گرفتیم … با یادآوری اوقات مشترکمان و برشمردن فرازهایی از زندگی‌اش در نظر دارم آنچه را که آموختم با شما در میان بنهم.

عنوان کتاب: ژنتیک و دی.ان.ای
نويسنده: تارا رادن رابینسون لیزا، کوشمن اسپاک
مترجم: محمدرضا توکلی صابری
نوبت چاپ: نخست
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز)
تعداد صفحات: 180
توضيحات بيشتر: به جهان پیچیده و شگفت‌آور ژنتیک خوش آمدید. ژنتیک بیشتر در مورد خصایص جسمانی و رمز دی.ان.ای است که طرح ساختمانی هر نوع موجود زنده را فراهم می‌آورد. ژنتیک رشته‌ای از دانشورزی است که به بررسی انتقال خصایص از یک نسل به نسل دیگر می‌پردازد. به عبارت ساده، ژنتیک روی همه چیز موجود زنده زمین تاثیر می‌گذارد. ژنهای یک موجود زنده قطعه‌ای از دی.ان.ای داوکسی ریبونوکلئیک اسید است که واحدهای اساسی توارث هستند و شکل، رفتار و تولیدمثل موجود زنده را کنترل می‌کنند. همۀ خصایص جسمانی هر موجود زنده از ژنهای آن سرچشمه می گیرند: برگ های یک درخت، قد شما، رنگ موی گربه یا سگ شما. والدین، همۀ آنها و چیزهای بیشتری را از طریق ژنها به زادگان خود منتقل می‌کنند. هر موجود زنده به دی.ان.ای وابسته است و همۀ موجودات زنده، ردیف دی.ان.ای را به اشتراک دارند. همۀ موجودات زنده از کوچک و بزرگ، به مفهوم بسیار واقعی به نحوی با هم خویشاوند هستند.

عنوان کتاب: اکولوژی و محیط زیست خودمونی
نويسنده: نصرت الله صفاییان
نوبت چاپ: سوم
قطع: وزیری/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 272
توضيحات بيشتر: در این کتاب، به زبانی ساده و طنزگونه، با اکولوژی (بوم‌شناسی) و دیدگاه‌های اکولوژیست‌ها آشنا خواهید شد و در این گیرودار از آنچه در محیط زیست برای بشر و به دست خود او اتفاق افتاده و یا قرار است اتفاق بیفتد آگاه‌تر خواهید شد.

عنوان کتاب: انقلاب ناتمام اینشتین
نويسنده: لی اسمولین
مترجم: علی سمائی
نوبت چاپ: دوم
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 303
متن پشت جلد: قرن بیستم، شاهد شکوفایی فلسفه در فیزیک بود که این امر باعث انباشت  بیشتر ایده‌ها و استدلال‌های مفید شد. فلسفه درواقع یک سنت زنده است و اگر زمانی وجود داشت که فیلسوفان فیزیک از تسلط تکنیکی بر فیزیک جا مانده بودند، آن زمان دیگر گذشته بود. شروع کار با اصول، یک نتیجه بلاواسطه در پی دارد. یعنی اینکه ما متوجه می‌شویم که گزارش کوانتومی و مبانی کوانتوم دو سوی مختلف یک مسئلۀ واحد هستند. هنگامی که فیزیکدان‌ها سعی می‌کنند گرانش کوانتومی را بدون توجه به مشکلات مبانی کوانتوم و بالعکس حل کنند، ما رویکرد اشتباهی را در پیش می‌گیریم. این دو مشکل، ارتباط عمیقی با هم دارند. لایب‌نینس معتقد بود که ما قادر هستیم برای هر انتخاب آشکاری که ظاهرا خداوند در خلقت جهان انجام داده است توضیحی عقلانی ارائه کنیم. او از حالتی که این درک در آن حاصل خواهد شد به عنوان داشتن دلیل کافی صحبت کرد. اصل دلیل کافی وی می‌گوید که می‌توان جهان را کاملا درک کرد.

عنوان کتاب: پنجره اقلیدس
نويسنده: لئونارد ملودینو
مترجم: مسعود مرادی جورابی
نوبت چاپ: نخست
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 351
توضيحات بيشتر: لئونارد ملودینو در کتاب «پنجرۀ اقلیدس» بسیار ماهرانه و به نحو دلپذیری ما را به گشت‌وگذاری در اقلیم پنج انقلاب در سرزمین هندسه هدایت می‌کند؛ از مفهوم یونانی خطوط موازی تا واپسین آرا و نظرهای ابرازشده در خصوص ابرفضا، در این کتاب از طریق تاریخچه‌ای نو، دلچسب و متفاوت از ریاضیات، آشکار می‌شود که چگونه پرسش‌های ساد‌ ای که هر کس می‌تواند دربارۀ فضا بر کرۀ زمین یا هر کهکشان دیگری بپرسد، محرک نهایی بزرگترین دستاوردها در علم و فناوری بوده‌اند. به قول بریان گرین، نگارندۀ کتاب «جهان هستی آراسته»، شاید برای تدارک پیروزی‌ها و کامیابی‌های علمی فردا، راه بهتری از فراگیری زبان هندسه وجود نداشته باشد و به کمک پنجرۀ اقلیدس این یادگیری به نحوی پرشور و لذتبخش امکانپذیر می‌شود.

عنوان کتاب: چشم‌اندازی از فراز کوه نامحتمل
نويسنده: ریچارد داکینز
مترجم: محمدرضا توکلی صابری
نوبت چاپ: نخست
قطع: رقعی /نوع جلد: جلد نرم(شومیز)
تعداد صفحات: 80
متن پشت جلد: در کتاب «چشم‌اندازی از فراز کوه نامحتمل»، ریچار داوکینز زیست‌شناس انگلیسی نشان می‌دهد که چگونه فرآیند آهسته اما پیوستۀ انتخاب طبیعی به پیچیدگی و تنوع قابل‌توجهی در جانداران منتهی می‌شود. در این کتاب، ریچارد داوکینز به بررسی روند تکامل چشم جانداران می‌پردازد. او فرآیند تکامل را به رشته‌کوه‌هایی تشبیه کرده است که در طی آن جانداران از پایین کوه با تغییر شکل و پیچیدگی تدریجی به قلۀ کوه تکامل می‌رسند. داوکینز از تمثیل کوه نامحتمل برای این روند استفاده کرده است. تمثیلی که ناباوران به تکامل موجودات زنده برای وقوع چنین فرآیند پیچیده‌ای به کار می‌برند. او با ترسیم مسیر فرایند نشان می‌دهد که مسیر چه آسان و چه سریع است و هیچگاه نامحتمل نیست. رسیدن جانداران به این قله‌ها انجام این امر نامحتمل، یعنی تکامل جانداران، را نشان می‌دهد.

عنوان کتاب: ما چگونه به اکنون رسیدیم
نويسنده: استیون جانسون
مترجم: محمدرضا توکلی صابری
نوبت چاپ: دوم
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 274
توضيحات بيشتر: در این کتاب، استیون جانسون تاریخ نوآوری‌ها را طی چند سده بررسی می‌کند و جنبه‌های مختلف زندگی امروزین را از آغاز پیدایش توسط افراد غیرحرفه‌ای و سرمایه‌گذاران، تا نتایج ناخواستۀ آنها را طی تاریخ دنبال می‌کند. این کتاب حاوی گزارش اشتباهات تصادفی و هوشمندانه‌ای است. از ناشر فرانسوی که پیش از ادیسون فونوگراف را اختراع کرد تا بازیگر هالیوودی که به فناوری مربوط به وای‌فای و بلوتوث کمک کرد. از پلیسی که فلاش عکاسی را اختراع کرد، تا پرتو لیزر که گرمایی معادل گرمای هستۀ مرکزی خورشید را تولید می‌کند. چگونه به اکنون رسیدیم در واقع به تاریخ پنهان وسایل روزمرۀ امروزین می‌پردازد.

عنوان کتاب: چگونه دانشورز بهتری باشید
نويسنده: اندریو جانسون
مترجم: محمدرضا توکلی صابری
نوبت چاپ: دوم
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز)
تعداد صفحات: 256
توضيحات بيشتر: فهمیدن اصول يك دانشورزی (science) خوب که تاثیری داشته باشد هدف هر دانشورز (scientist) پرامید است. کتاب چگونه دانشورز بهتری باشید رهنمودهای فراوانی را ارائه میکند و اگر می‌خواهید در این رشتۀ پررقیب موفق شوید، کتابی برای خواندن است. این کتاب به خواننده کمک می‌کند تا دربارۀ اینکه دانشورزی خوب چیست و چگونه انجام می‌شود، دیدگاهی تازه پیدا کند. این کتاب را باید از ابتدا تا انتها خواند و به آن اندیشید.

عنوان کتاب: ده آزمایش برتر علمی
نويسنده: جورج جانسون
مترجم: محمدرضا توکلی صابری
نوبت چاپ: نخست
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز)  
تعداد صفحات: 216
توضيحات بيشتر: این کتاب شرح ده آزمایش برتر و زیبای علمی است که بر علم و فلسفه، تأثیری پردامنه نهاده و جهان‌بینی ما را نسبت به خود و کیهان به کلی تغییر دادند. این آزمایش‌های عملی، بنیان بسیاری از نظریه‌های علمی را در حوزه‌های مکانیک، فیزیولوژی، فیزیک، شیمی، ستاره‌شناسی و روانشناسی دگرگون کرد. نکتۀ مهم در همۀ این آزمایش‌ها این بود که با همۀ اهمیت و تأثیرشان بر پهنۀ دانش، با ابزارهایی ساده انجام شدند و نظریه‌های پیچیده‌تر را با نظریه‌های بسیار ساده‌تر اما واقعی‌تر جایگزین کرد. جورج جانسون سرگذشت تلاش‌های این دانشورزان را در انجام آزمایش‌هایشان به زبانی ساده برای ما بازگو می‌کند. اما چه کسی می‌داند؟ شاید یازدهمین آزمایش از زیباترین آزمایش‌ها در راه باشد.

عنوان کتاب: زنان سرکش دنیای ریاضیات
نويسنده: تالیتیا ویلیامز
مترجم: افشین آزادمنش
نوبت چاپ: نخست
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد سخت (گالینگور) 
تعداد صفحات: 274
متن پشت جلد: مریم میرزاخانی در تهران زاده و در دوران جنگ ایران و عراق بزرگ شد. او در ابتدا سودای نویسندگی در سر داشت. کتابخوانی بود سیری‌ناپذیر و شیفتۀ زندگینامه‌های تلویزیونی دربارۀ زنان نام‌آور. در دورۀ راهنمایی، دستکم بر اساس گفته‌های یکی از آموزگارانش، در ریاضی ضعیف بود. مدتی از دنبال کردن ریاضیات دلسرد شد. اما شوق بسیار زیاد برادرش در دانش‌اندوزی در او هم اثر کرد. دوستی با همشاگردی‌اش رویا بهشتی را نیز موجب افروختن آتش خردورزی خویش می‌داند. میرزاخانی در همان مصاحبه سال ۲۰۰۸ یادآور می‌شود: «هرگز به فکر رفتن به دنبال ریاضیات نبودم، مگر در سال آخر دبیرستان». او از مدیر مدرسه‌اش پرسید که آیا می‌شود او و بهشتی کلاس‌های ویژۀ حل مسایل ریاضی را بردارند تا در رقابت‌های گروه المپیاد بین‌المللی ریاضيات شرکت کنند؟ آنها نخستین بانوان در تاریخ آن رقابت‌ها بودند که احراز صلاحیت شدند و نشان طلای رقابت های هنگ‌کنگ را کسب کردند، میرزاخانی طلا و بهشتی نقره. در سال ۱۹۹۴ در سطح بین‌المللی شناخته شدند. سال بعد هم میرزاخانی نشان طلای دیگری را در تورنتوی کانادا کسب کرد. در همان سال برای خواندن ریاضیات پیشرو وارد دانشگاه صنعتی شریف شد. میرزاخانی نوشتارهای متعددی را در دوره کارشناسی منتشر کرد و به ادامۀ رقابت در مسابقات ریاضی پرداخت. اما یک سانحۀ رانندگی او را از توان لازم انداخت. در زمستان آن سال، او و دیگر نخبگان ریاضی، از رقابتی که در اهواز برگزار شده بود برمی‌گشتند که کنترل اتوبوس از دست راننده خارج شد و به دره افتاد و هفت ریاضیدان برندۀ جوایز و دو رانندۀ اتوبوس کشته شدند. اما میرزاخانی و چند تن دیگر در این میان، با خوش‌شانسی جان سالم بدر بردند. چندی بعد، او ایران را ترک گفت تا در خارج از کشور به دانش‌اندوزی و کار بپردازد. میرزاخانی پژوهشگری بود مصمم، پیگیر و نوآور که از اساتیدش به زبان انگلیسی می‌پرسید و به زبان مادریش پارسی یادداشت می‌کرد.

عنوان کتاب: ستاره شناسی
نويسنده: پاتریک مور
مترجم: پوریا ناظمی
نوبت چاپ: نخست
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 450
متن پشت جلد: این کتاب، راهنمای جامع و کامل آسمان شب است. در این کتاب فقط خورشید، ماه، سیارات، ستارگان و کهکشان‌های فراسوی ما توصیف نمی‌شوند. بلکه چگونگی مشاهدۀ آنها هم به ما آموزش داده می‌شود. به کمک نمودارهای آموزنده و پر از نکته و نقشه‌های ستارگان، پس از کوتاه زمانی توانایی خواهید یافت دوستان و افراد پیرامونتان را با شناخت خود از آسمان‌ها شگفت‌زده کنید. سِر پاتریک‌مور، ستاره‌شناس، نویسنده، مجری و سخنران سرشناس انگلیسی و رئیس پیشین انجمن ستاره‌شناسی انگلستان و از بنیان‌گذاران انجمن ستاره‌شناسی برای همگان و رئیس پیشین آن است.

عنوان کتاب: سرگذشت شگفت‌انگیز حیات روی زمین
نويسنده: ریچارد داکینز
مترجم: محمدرضا توکلی صابری
نوبت چاپ: ششم
قطع:رقعی / نوع جلد: جلد نرم(رقعی)
تعداد صفحات: 600
متن پشت جلد: کتاب «سرگذشت شگفت انگیز حیات روی زمین»، شرح دلایل، مدارک و شواهد علمی مربوط به نظریۀ تغییر و تحول جانداران یا نظریۀ فرگشت است که چارلز داروین، زیست‌شناس انگلیسی آنها را ارائه کرده است. داروین ازجمله بزرگترین اندیشمندان حوزۀ علم به شمار می‌آید که با ارائۀ نظریۀ تغییر و تحول گونه‌های جاندار و برانداختن نظریۀ ارسطویی مبنی بر ثابت و بدون تغییر بودن شکل جانداران، زیست‌شناسی و پزشکی را برای همیشه دگرگون کرد و تأثیر بس دامنه‌داری بر دانش و تفکر فلسفی برجای نهاد. بسیاری او را همتراز نیوتون می‌دانند و بر این باورند که کاری را که نیوتون در حوزۀ فیزیک انجام داد، داروین در حوزۀ زیست‌شناسی به انجام رسانده است. این نظریه، جهانی بس شگرف‌تر پیچیده‌تر و حیرت‌انگیزتر، زیباتر و قابل‌فهم‌تر از جهان ارسطویی به ما ارائه داد. بدون نظریۀ تغییر و تحول جانداران، هیچ‌چیز در زیست‌شناسی، از معنی و مفهوم برخوردار نیست. همانطور که بدون نظریه‌های گالیله و نیوتون و انیشتین، فیزیک بی‌معناست، و بدون پذیرش نظریات آنان، ساخت هواپیما و لکوموتیو امکان نمی‌داشت. از آنتی‌بیوتیکی که می‌خوریم تا میکروب‌ها را بکشد، تا واکسنی که بر‌ضد آنها می‌زنیم. از دانه‌ای که می‌کاریم که به گیاهی تبدیل شود، تا سلول‌های بنیادین را که دستکاری می‌کنیم، فقط باتوجه به نظریۀ تکامل جانداران قابل توضیح است. در این کتاب، ریچارد داوکینز، دلایل، مدارک و شواهد علمی فراوانی را از فسیل(سنگواره)شناسی، جنین‌شناسی، گیاه‌شناسی، زمین‌ساخت (تکنوتیک) صفحه‌ای، ژنتیک مولکولی، جانورشناسی و زمین‌شناسی برای توضیح نظریۀ تکامل جانداران ارائه می‌کند. وی نشان می‌دهد که تغییر و تحول، از اجزای ذاتی و خمیرۀ حیات است و برگ گلبرگ، بال پروانه و چشم آدمی همگی ساختار واحدی دارند و بر اثر تغییر و تحول از شکل‌های ابتدایی‌تر به‌وجود آمده‌ند و به یکسان عمل می‌کنند. با این حال این تنوع عظیم وحدت یگانه‌ای دارد.

عنوان کتاب: ماهی درونی شما
نويسنده: نیل شوبین
مترجم: محمدرضا توکلی صابری
نوبت چاپ: دوم
قطع: / رقعی نوع جلد: جلد نرم(شومیز)
تعداد صفحات: 288
متن پشت جلد: چرا ما به همین شکلی که هستیم وجود داریم؟ دست انسان چه چیزی را با بال يك مگس به اشتراک دارد؟ آیا پستان‌ها، غده‌های عرق، و فلس به نوعی با هم ارتباط دارند؟ برای بهتر فهمیدن ساختار داخلی بدنمان و ردیابی منشاء بسیاری از بیماری‌های شایع امروزین می‌باید به منابعی پیش‌بینی‌نشده روی آوریم، یعنی کرم‌ها، مگس‌ها، و حتی ماهی‌ها. نیل شوبین، دیرین‌شناس و استاد کالبدشناسی که تیکتاليك را کشف کرد – «حلقۀ مفقوده»ای که عنوان اصلی خبرهای جهان در آوریل سال ۲۰۰۶ بود- داستان تکامل را با ردیابی اندام‌های بدن انسان در میلیون‌ها سال پیش از این باز می‌گوید. مدت‌های زیادی پیش از آنکه اولین موجودات بر زمین پا بگذارند. شوبین با بررسی فسیل‌ها و دی.ان.ای آنها به ما نشان می‌دهد که دست‌های ما واقعا شبیه بالۀ ماهیان است، سر ما مانند ماهیان بی‌آرواره‌ای است که سال‌های زیادی است منقرض شده‌اند و بخش‌های عمده‌ای از ژنگان ما و کارکردشان شبیه کرم‌ها و باکتری‌ها است.نیل شوبین باعث می‌شود که خود و جهانمان را در پرتو کاملا جدیدی ببینیم. ماهی درونی شما نوشتۀ دانشورزانه‌ای است در بهترین حالت آن – روشنگر، قابل‌فهم، و با اشتیاقی فراوان گفته می‌شود.

عنوان کتاب: معنای همه اینها چیست؟
نويسنده: ریچارد فاینمن
مترجم: محمدرضا توکلی صابری
نوبت چاپ: دوم
قطع: / رقعی نوع جلد: جلد نرم(شومیز)
تعداد صفحات: 132
توضيحات بيشتر: ریچارد فاینمن (۱۹۸۸-۱۹۱۸) یکی از مشهورترین و دوست‌داشتنی‌ترین فیزیکدان‌های عصر خود بود. او به خاطر پژوهش‌های بسیارش، جایزۀ نوبل در فیزیک را دریافت کرد. دیدگاه نمادشکن او به زندگی و بسیاری از ماجراجویی‌های کنجکاوانه، برایش جایگاه یک اندیشمند نمونه را به ارمغان آورده است. ریچارد فاینمن مردیست با شهرت در زمینه‌های متعدد: فیزیکدان برجسته، آموزگار دوست‌داشتنی، داستانسرای سرکش… هنگامی که فاینمن دانشورزان را همچون بندبازهایی توصیف می‌کند که بر طناب زیبای منطق راه می‌روند، میفهمیم که چگونه نسلی از فیزیکدان‌های جوان به دنبال این انسان پیشگام راه افتاده و پیشاپیش جمعیت به رقابت پرداختند- بوستون گلوب

عنوان کتاب: مکانیک کوانتومی به زبان ساده
نويسنده: جما لاوندر
مترجم: بهرام معلمی
نوبت چاپ: دوم
قطع: رقعی / نوع جلد: جلد نرم(شومیز)
تعداد صفحات: 422
متن پشت جلد: در این کتاب، آسان‌ترین راه درک و فهم فیزیک کوانتومی را، از گربۀ شرودینگر تا رایانه‌های کوانتومی، خواهید یافت.

عنوان کتاب: نیم عمر واقعیتها
چرا و چگونه دانسته ها بی اعتبار می شوند؟
نويسنده: ساموئل آربزمن
مترجم: افشین آزادمنش
نوبت چاپ: نخست
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد نرم(شومیز) 
تعداد صفحات: 284
متن پشت جلد: واقعیت‌ها مدام در تغییرند. مثلا سیگار در آغاز از سوی پزشکان تجویز می‌شد، اما بعدها مرگ‌آور دانسته شد. گوشت مفید بود، سپس زیان‌آور و بعد دوباره مفید اعلام شد. و حالا هم که بسته به نظر اشخاص است. فکر می‌کردیم که زمین مرکز عالم است. اما به تدریج از اهمیتش کاسته شد. گونه‌های دیگری از واقعیت‌های اطرافمان نیز در تغییرند. ارتباط با اینترنت نسبت به ده سال پیش به مراتب راحت‌تر شده است. زبان علم از لاتین به آلمانی و سپس به انگلیسی تغییر کرده است. به طور قطع باز هم تغییر خواهد کرد. جمعیت آدم‌ها تنها در یکصد سال گذشته از دو میلیارد به بیش از هفت میلیارد نفر افزایش یافته است. ما از پایبندی به کرۀ زمین به گام نهادن بر ماه رسیده‌ایم و ساخته‌های خود را تا مرزهای منظومۀ خورشیدی گسیل داشته‌ایم. گویی دنیای ما در یک گذار همیشگی است. با تغییر دایمی داشته‌هایمان، حتی افراد علامه هم به دشواری یارای همپایی با آن را دارند. شاید همۀ این تغییرها اتفاقی و نفسگیر به نظر برسد، اما درواقع چنین برمی‌آید که در بطن این سروصدای متغیر، نظمی هست. نظمی قاعده‌مند و نظام‌مند که با علم و ریاضیات توضیح داده می‌شود.

عنوان کتاب: 100 فیلسوف تاثیرگذار تاریخ
راهنمای بریتانیکا در معرفی تاثیرگزارترین چهره های تاریخ
نويسنده: کارا راجرز
مترجم: اسکندر قربانی
نوبت چاپ: سوم
قطع: رقعی/ نوع جلد: جلد سخت(گالینگور)  
تعداد صفحات: 531
توضیحات پشت جلد: در علم اعتبار از آن کسی است که جهان را متقاعد کند نه آن کس که ایده را نخستین بار بیابد – فرانسیس داروین
دانشمندانی که نامشان در این کتاب آمده دانش بشر را شکل داده و همه رشته های علمی از زیست شناسی پایه گرفته تا سیاه چاله ها را پدید آورده اند. پاره ای از آنها پرسشهایی درباره چیستی بدن انسان طرح کردهاند و نگاه برخی دیگر نیز به اجرام آسمانی جلب شده است. توجه آنها به قدری بر آزمایش و بررسی ذرات میکروسکوپی متمرکز و بینش جمعیشان چنان گسترده بود که بسیاری از شگفتیهای شگرف جهان از قبیل ،گرانش نسبیت و حتی ذات و طبیعت خود حیات را بر ما آشکار کرده اند. تایید اهمیت آنها ناشی از مجموعه گوناگون منابع معتبر و سرشار از اطلاعات است.

keyboard_arrow_up